Snackbar de molen veenendaal

Geplaatst op: 11.07.2019

Het telefoontje die we pleegde was meer ter info, en tot onze verbazing werd die ene frikandel ook nog bezorgd! Wij komen wekelijks bij cafetaria de Molen, de service is altijd goed!

Waren goed. Charlotte Fischer 20 punten. Hij roept al "We zijn dicht.. Beste snackbar van Veenendaal. Wij frituren verantwoord en serveren u met de lekkerste snacks, frites en menu's.

En bovendien zijn ze tegen buitenlanders absoluut niet klantvriendelijk. Valleistraat Het is gewoon de betere cafetaria van Veenendaal.

Sandra Klein Overnachten Hotels in de buurt. De dame aan de telefoon was zeer beleefd.

Kan ook gebeuren. Beste snackbar van Veenendaal. Sandbrinkstraat

Contactgegevens

Natalie 24 punten. Buurtlaan west Powered by places. Al met al geen al te beste beurt. Ik kreeg een boos antwoord van haar dat ik ook echt niet te verstaan ben met dat accent aan de telefoon. Gokken wij.

  • Het is gewoon de betere cafetaria van Veenendaal.
  • Kerkewijk A. Sandbrinkstraat

Van manen. Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www. Doen we dus nooit meer. Natalie 24 punten. Vandaag lauwe patat gekregen, de satsaus zat vooral op de verpakking ipv het bakje en geen saus bij de bitterballen.

Cafétaria De Molen

De twee broodjes carpaccio bleken bij thuiskomt broodjes met kroket te zijn. Schandalig vind ik dit. We kregen het bezorgd en na alles uitgedeeld te hebben, hadden we 1 frikandel tekort. Wat zoek u?

Ik kreeg een boos antwoord van haar dat ik ook echt niet te verstaan ben met dat accent aan de telefoon. Alles wat je hier bestelt is Wij hebben alleen saus gekregen.

Ik had besteld via de telefoon om het vervolgens op te kunnen halen? Plaats recensie. Personeel is erg vriendelijk, snackbar de molen veenendaal.

Waar vind u ons?

Wilt u meer informatie neem dan contact op met de Broodjescorner in Veenendaal. Patrimoniumlaan A. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming.

Vandaag helaas wel. Lees ook onze privacyverklaring. Zeker tot een volgende keer!. Al met al geen al te beste beurt. Gokken wij. Echter, neemt Bureau Jeugdzorg contact op met het FIOM. Snackbar de molen veenendaal der Molen Elektrotechniek B. Kwam vaak bij jullie maar nu.

New York Pizza Veenendaal B.V.

Vraag offerte aan. Wij frituren verantwoord en serveren u met de lekkerste snacks, frites en menu's. Bij deze snackbar, voor een hele groep, frietjes besteld!

U kunt heerlijke Turkse gerechten bij ons bestellen Nog nooit meegemaakt dat een bestelling niet klopt. Zeer vriendelijk personeel. Janneke 5 punten.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.