T mobile internet buitenland werkt niet

Geplaatst op: 07.07.2019

Ook niet bij prima bereik Op specifieke verblijflocatie: o2 lijkt overbelast te zijn in het schakelen van datasignalen, ik wordt dus van o2 2g data afgegooid en kan nergens anders naar roamen. Selecteer in de onderstaande menu's je product en we laten zien waar je het modelnummer vindt Type Click to Expand.

Via dit formulier kun je geen vragen stellen Verstuur. Je bericht is niet goed ingevuld. Als je snel hulp nodig hebt is een belletje naar de klantenservice of chat via de website de kortste klap.

Tip:  hoe werkt bellen en internetten in het buitenland en wat moet je doen als je geen bereik hebt? Ik accepteer de Forumvoorwaarden. Twitter Stel je vraag aan ons op Twitter 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week.

En niet voor prepaid maar dat was het probleem niet geloof ik. Hopen dat zo blijft. Hoe kan ik mijn telefoon instellen om te kunnen internetten in het buitenland. We sturen een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Welkom Nog geen account?

Hier vind je alle stappen die je kan doorlopen om in het buitenland verbinding te kunnen maken. Alle bovenstaande acties al geprobeerd.

Kom je er niet uit?

Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Of je betaalt per MB. Hij kan je precies vertellen hoe het zit en je hier verder mee helpen. Er staan aan onze zijde ook geen blokkades op jouw aansluiting, dus er zou verbinding mogelijk moeten zijn. Controleer bijvoorbeeld of je simkaart wel in een ander toestel werkt. Technische dienst zegt niets te kunnen betekenen.

Zo weet je dat je weer zorgeloos kunt internetten. Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Voor elk type telefoon. Welkom Nog geen account. Hoe kan ik mijn telefoon instellen om te kunnen internetten in het buitenland. Virtuele assistent. Ik heb voor je in het systeem gekeken en je hebt in elk geval geen blokkade die dit veroorzaakt.

1. Check of roaming in het buitenland aan staat

Tip:  hoe werkt bellen en internetten in het buitenland en wat moet je doen als je geen bereik hebt? Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Toegestane bestandstypes:. Je geeft aan dat je geen internet hebt, maar heb je wel service?

Wat zijn de netwerkmogelijkheden van mijn smartphone of tablet en hoe stel ik die in. Andere netwerken telekomVodafone en e-plus dus niet.

Welkom Nog geen account. Kan het zijn omdat ik op het isle of man ben! Onthoud mijn gegevens.

Kunnen we je verder helpen?

Heb al eerder meegemaakt dat je alleen een specifieke partner van T-mobile kunt gebruiken of anders je nog steeds veel mag betalen voor een data verbinding. Hier vind je nog een aantal tips en instructies om verbinding te kunnen maken met het netwerk in het buitenland.

Toen was internet geen probleem. Welkom Nog geen account? Ik ben in Spanje Frankrijk , ik heb een abonnement maar ik kan niet internetten vanuit mijn internetbundel.

Wachtwoord vergeten. Ik ben nieuw bij Tele2. Hallo Swijters, welkom. Verstuur Terug naar overzicht. Kan ik daarvoor een bundel kopen. Wat nu. Maak een account aan Inloggen T-Mobile Klant en nummer of.

Tarieven binnen de EU

Kun je aangeven waar in Engeland je bent? Ik zie jouw reactie graag tegemoet! Je kunt handmatig ook geen ander netwerk selecteren dan O2? Bij mij werkt het ook niet Frankrijk.

Op zee maak je vaak verbinding met een satelliet en niet met ons netwerk. Welkom Login om een bericht te plaatsen en mee te praten. Bericht opstellen Waar gaat je vraag over.


Facebook
Twitter
Comments
Ertugrul 17.07.2019 09:57 Antwoord

Je kunt handmatig ook geen ander netwerk selecteren dan O2? Ik ben gewoon een T-Mobile klant en probeer te helpen waar mogelijk.

Maja 13.07.2019 17:10 Antwoord

Je kunt de optie voor internet in het buitenland weer activeren door een sms'je te sturen naar , met de tekst 'ja'.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.