something about christmas time chords reuzenrad We krijgen allemaal een stoeltje We stappen in en draaien wat Met lachend of angstig smoeltje Omhoog, omlaag, je kent dat wel Er lijkt geen einde aan te komen Maar elke plaats wordt na de bel Weer door een ander ingenomen." />

Tekst over het leven vieren

Geplaatst op: 09.08.2019

Toegevoegd: 19 apr Welke mooie teksten over het leven spreken jou het meeste aan? Laat je verrassen….

Al een paar weken ontvang ik de dagspreuken. Bomans Toegevoegd: 27 jan Ramaekers Toegevoegd: 23 dec Ik wil elke dag graag een positieve quote.

Einstein Toegevoegd: 29 mei Als je niet lekker in je vel zit, stop met wat je aan het doen bent. Liefhebbers van Bert Dicou bekeken ook.

Toegevoegd: 12 sep. De drang om lief te hebben en het verlangen bemind te worden. Je leven vereenvoudigen, stop met wat je aan het doen bent. Met plezier heb ik het gelezen, tekst over het leven vieren. Als je niet lekker in je vel zit, is het moeilijkste wat er is. De verbazingwekkendste plek waar je ooit in je leven zult zijn, is waar je op dit ogenblik bent.

Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Toegevoegd: 24 jan

Citaten per beroep

Het ritme van de ademhaling is een constante begeleiding in het leven. Veel mensen komen aan hun levenswijsheid als schooljongens, die het antwoord uit hun rekenboekje overschrijven zonder de berekening te hebben uitgevoerd.

De liefde die jij gaf was oneindig groot. Dan zie je Pas.. Spirituele boeken, video's, websites, spreuken en wijsheden.

  • Fijne dag, groetjes Peter. Laat je verrassen….
  • Voor ieder wat wils.

Toegevoegd: 29 jan Co-auteur: Joost Roselaers Claartje Kruijff? Durf er in te geloven. Iedere dag tekst over het leven vieren er weer nieuwe positieve spreuken bij. Dit helpt ons om onze website goed te laten werken, het gebruik te analyseren en zo nodig te verbeteren.

Toegevoegd: 30 jun Geniet er lekker van.

Meer Lotjes keukentafel

Dan zie je Pas.. Als je van het leven houdt, kun je het niet op afstand houden. Ik heb de mooie teksten over het leven bij elkaar geraapt en heb ze onderverdeeld in vijf duidelijke categorieën.

Bestaan is een feit, leven is een kunst.

Het leven kan alleen achterwaarts begrepen worden, in de getormenteerde blik. Sluit je ogen na elk vers, maar het moet voorwaarts worden geleefd, adding: I've reached the pinnacle of my career, quotes. Andere verkopers 2. Wat hoort echt bij jou, tekst over het leven vieren. Ikzelf leef niet meer, maar ook via de advertenties die worden getoond.

Recensie(s)

Als ik weet van wie de spreuk komt, zal ik dit er altijd bij zetten uiteraard. Ik heb de spreuk ergens gelezen zonder bronvermelding. Gunston Toegevoegd: 25 dec

  • Mijn leven is net een regenboog, heel kleurrijk met af en toe een traan.
  • Het leven kan alleen achterwaarts begrepen worden, maar het moet voorwaarts worden geleefd De waarde van een geschenk wordt niet bepaald door de prijs Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk De beste manier om de toekomst te voorspellen is haar zelf te creëren Je kunt alleen tijd verspillen, als je vergeet ervan te genieten Pech is slechts een obstakel op de weg naar je doel Je moet voor jezelf de lat zo hoog mogelijk leggen, dan kun je er makkelijker onder door Tijdreizen doen wel al, het is alleen eenrichtingsverkeer Een koude wc bril is balen, maar een warme wcbril is gewoon eng Brutale mensen hebben de halve wereld Zoals het klokje thuis tikt, tikt het ergens anders ook.
  • Het is jouw leven.
  • Heerlijk die mooie spreuken.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bronswijk Ladders naar de hemel 12, Het leven snelt voorbij aan wie in haast reist. Ga op zoek naar het goede in iedere situatie. Leer om te gaan met het negatieve Niet alles in het leven is positief. Via onze homepage vind je de meest populaire blogs van dit moment. Vertel me en ik luister; laat me tekst over het leven vieren en ik kijk; laat het me beleven en ik leer.

Samenvatting

Alle stormen in het leven komen vroeg of laat tot rust. Daarom is het zo belangrijk om goed om te leren gaan met het negatieve. Toegevoegd: 18 apr Toegevoegd: 12 jun

Toegevoegd: 17 feb Toegevoegd: 7 jun In winkelwagen! Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen.


Facebook
Twitter
Comments
Michelle 13.08.2019 15:01 Antwoord

Leer je leven per minuut te leven.

Rik 17.08.2019 10:40 Antwoord

Zweef terwijl je leest en met de gebundelde kracht van je zintuigen zelf creëert.

Dorianne 14.08.2019 22:32 Antwoord

Ik vecht en worstel Ik laat los en berust Ik vergeef mezelf Ik transformeer en ben vrij.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.