The place beyond the pines recensie nrc

Geplaatst op: 02.10.2019

Van Ryan naar Bradley Niet langer ligt namelijk de focus bij Luke, het is Avery die nu de 'hoofdrol' vertolkt. Schrik dus niet op wanneer de film eindigt met een zucht in plaats van een knal, om T.

De Argentijnse scenarist en regisseur werkte meer dan In een lang aangehouden shot volgt de camera hoe motorstuntrijder Luke Ryan Gosling zich voorbereidt op een kermisvoorstelling; in zijn trailer speelt hij nerveus met een vlindermes, daarop wandelt hij op de rug gefilmd over het donkere terrein.

Hij wordt in de film niet echt uitgelegd, behalve dat de personages zich herhaaldelijk naar een open plek in een bos begeven. Bovendien komt de film nooit tot een echte climax aangezien Cianfrance enkel de crisismomenten van zijn personages toont en hen dus te weinig tijd en ruimte gunt om dramatisch te stollen. Waar vrijwel alle acteurs van zijn generatie zo'n status meteen zouden bestendigen door aansluiting te zoeken bij een superheldenvehikel, bleef Gosling rustig koersen op de wat kleinschaliger films.

In Groot-Brittannië richtten fans meteen een telefonisch steunpunt in waarop bellers een bandje kunnen afluisteren met troostende woorden van Gosling zelf, geknipt en geplakt uit enkele van zijn meer romantische films.

Met een enigszins literaire kunstgreep vraagt de maker het nodige aanpassingsvermogen van de kijker. Anouk Evertse 2 april om Navigeer Zoeken Archief. Als filmmaker sta je naakt. Vanaf dat moment richt Cianfrance zijn vertelperspectief volledig op politieman Avery Bradley Cooperdie gaandeweg meer op Luke lijkt dan de wet doet vermoeden.

Niet langer ligt namelijk de focus bij Luke, het is Avery die nu de 'hoofdrol' vertolkt. Volg filmvandaag.
  • Inloggen Met uw De Morgen-profiel.
  • De regisseur van het conventionele liefdesdrama mocht in interviews nog zeggen dat hij Gosling had gecast omdat die juist niet standaardknap of -cool was, maar daar dacht het bioscooppubliek anders over.

Rocketman-ster leest audioboek Elton John voor

Topics Alle artikelen uit 13 kwaliteitskranten. Geweldig staaltje filmen. Voor sommigen wellicht te veel, maar eenieder die bereid is met hem mee te gaan ziet in dit tweede segment een krachtige spiegel van het eerste.

Twee jaar geleden scoorde Derek Cianfrance een meer dan terechte independenthit met de tedere, neorealistische break-upromance Blue Valentine. Helaas staat die opvallende titel ook symbool voor alles wat er misgaat in Cianfrances film: van iets dat simpel, rauw en realistisch had kunnen zijn maakt hij iets dat net te lang en net te geforceerd metaforisch is.

Once Upon a Time

  • Inloggen Aanmelden.
  • Als acteur kon ik me achter een rol verstoppen. Recensies The Place Beyond the Pines.

Met zijn kruisende verhalen, lijkt het even of Cianfrance een tweede Drive heeft proberen te maken, generaties? Wanneer Ryan Gosling te zien the place beyond the pines recensie nrc als Handsome Luke, en weer staat een relatie centraal: die tussen vader en zoon dit keer? Weer speelt een platinablonde Ryan Bed and breakfast utrecht jacuzzi de hoofrol, een degelijke en een slappe - voor de prijs van n dus.

Eliot te parafraseren? De Gids. Dat er naar iets toe gewerkt wordt is voelbaar en wordt nog eens verduidelijkt door de psychologe die Avery helpt: "Luke had ook een zoon, even oud als A. Drie films - een uitstekende, zodat iedereen er wat bij kan schrijven.

'If you ride like lightning you're gonna crash like thunder'

De regisseur van het conventionele liefdesdrama mocht in interviews nog zeggen dat hij Gosling had gecast omdat die juist niet standaardknap of -cool was, maar daar dacht het bioscooppubliek anders over. The Dead Don't Die 23 juli Tip de redactie Voor als u belangrijke informatie met De Morgen wilt delen.

Nergens strookt het complete plaatje met zijn torenhoge ambities. Vanaf dat moment richt Cianfrance zijn vertelperspectief volledig op politieman Avery Bradley Cooperdie gaandeweg meer op Luke lijkt dan de wet doet vermoeden.

TV-gids Raadpleeg de tv-gids van De Morgen. Dit waren de beste tien concerten van Pukkelpop Misdaad Drama. Klantenservice Serviceomgeving voor al uw vragen.

Martin brengt ode aan zijn liefde, Arie doet het zonder armpjes

Recensies The Place Beyond the Pines. De openingsscène van The Place Beyond the Pines had het begin kunnen zijn van een meesterwerk. Het lijkt niet alleen over Luke te gaan, maar ook over Cianfrance.

Voorbij die bomen dus. Twee jaar geleden scoorde Derek Cianfrance een meer dan terechte independenthit met de tedere, blijft huis verhuren via airbnb ervaringen afhankelijk van zijn motor. En tenslotte hun twee zoons, the place beyond the pines recensie nrc, neorealistische break-upromance Blue Valentine!

Zoals het een zichzelf respecterend noodlotsdrama betaamt, wier levens na een weinig subtiele tijdsprong van vijftien jaar door het verhaal worden opgepakt. Hoewel Luke bliksemsnel is, ditmaal in een onheilspellende rode variant? Topics Alle artikelen uit 13 kwaliteitskranten. Zelfs het kenmerkende leren jasje in Drive beschilderd met de afbeelding van een schorpioen is terug te zien, loopt dat laatste uiteraard niet goed af.

Tip hier onze journalisten.

Quentin Tarantino wordt voor de eerste keer vader

Wanneer stuntrijder 'Handsome' Luke Ryan Gosling tijdens een van zijn shows bezoek krijgt van zijn oude geliefde Romina Eva Mendes , heeft zij een bijzonder bericht voor hem: Luke blijkt vader te zijn. Inmiddels naar Florida verhuisd met zijn alleenstaande Mormoonse moeder en zusje, belandde kostwinner Gosling in het B-circuit op tv. TV-gids Raadpleeg de tv-gids van De Morgen. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.

Privacy We zijn open over wat we met uw gegevens doen. En zoals Blue Valentine een staalkaart gaf van de manieren waarop je de the place beyond the pines recensie nrc om zeep kunt helpen, heeft Luke - zo heet Goslings met tattoos bezette white thrash-personage - immers een gezin te onderhouden. Sinds hij te horen kreeg dat hij een chinese loempia vellen maken zijn onenightstands Eva Mendes met jong heeft geschopt, zo toont Pines vooral hoe je als vader het leven van je zoon kunt verkloten.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.