Visum nodig voor bali indonesie

Geplaatst op: 07.07.2019

De datum van het uitvliegticket moet binnen de 30 dagen vallen wanneer je het land in gaat. Een visum voor 60 dagen kan bij de Indonesische ambassade in Den Haag aangevraagd worden. Zorg daarom dat je genoeg geld bij je hebt als je naar een afgelegen gebied reist.

Verder heeft men in kleinere winkels of restaurantjes vaak niet zoveel wisselgeld. Je dient hier contant in uitsluitend briefgeld voor te betalen wisselgeld krijg je in de lokale muntheenheid terug. Voor fooien vaak ongeveer 0,25 Euro en voor onderweg is het handig om wat kleingeld los in je zak te hebben. Voor tips en advies over het gebruik van een paspoort of identiteitskaart in het buitenland kijk op  anwb.

Dit kosteloze visum kan niet worden verlengd, dus verblijft u langer dan 30 dagen in Indonesië, dan dient u het visum al vóór vertrek te regelen. Als u aankomt op een andere luchthaven dan Denpasar, Jakarta, Medan of Surabaya dient u voor 35 USD een visum aan te schaffen dat geldig is voor maximaal 30 dagen.

Kijk dan bij ons overzicht van individuele Indonesi rondreizen. Naast een geldig paspoort heeft u ook een visum nodig! Stuur het visum! Deze is tegenwoordig gratis. Op Bali is het vaak geen probleem om aan geld te komen.

We zetten alvast wat tips voor onderweg en ter plaatse op een rij: Goed voorbereid op reis met onze praktische info Douaneregels in Indonesië Betalen in Indonesië Zien en doen in Indonesië 48 uur in Jakarta Rondreis Indonesië Rondreis Bali Deel deze pagina. Het bereik is nu beter en de kosten voor het bellen naar Nederland een stuk lager. Voor Indonesië heeft U een paspoort nodig dat nog minstens 6 maanden geldig is.
  • Kies voor visum. Blijf op de hoogte!
  • Bijzonderheden Op verzoek moet je het volgende kunnen tonen bij de douane in Indonesië: Een retour- of doorreisticket.

Visum aanvragen Indonesië

Let op: het is bij sommige landen met een visumplicht mogelijk om bij aankomst in het land nog een visum te regelen. Drink dus geen water uit de kraan. Dan is het goed om te weten of je wel of geen visum nodig hebt. Dus regel dit goed! Stuur het visum.

  • Fooi: Fooi is vaak een aanvulling op het salaris.
  • Bij aankomst op het vliegveld op Bali krijg je een stempel waarmee je 30 dagen in Indonesië kunt blijven.

Heeft u een visum. Paspoort ID cover Handig hoesje voor identiteitsbewijzen. Heeft u niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit, informeer dan bij de Indonesische ambassade naar de voor u geldende visa-regelgeving. Het eiland Bali ligt in Indonesi. De datum van het uitvliegticket moet binnen de 30 dagen vallen wanneer visum nodig voor bali indonesie het land in gaat.

Bekijk onze rondreizen.

Relevante artikelen

Op de luchthaven kun je geld omwisselen. Reden van uw reis Selecteer? Het formulier moet:.

Hieronder lees je er meer over. Deze verblijfsvergunning kan niet worden verlengd of worden omgezet visum nodig voor bali indonesie een andere vergunning. De meest verkochte reisgidsenserie van Nederland. Het is daardoor handig om wat kleingeld bij je te hebben. Voor een multiple entry visum is dit niet benodigd. Deze periode gaat in op de datum van de eerste inreis.

Heb ik een visum nodig voor Indonesië?

We zetten alvast wat tips voor onderweg en ter plaatse op een rij: Goed voorbereid op reis met onze praktische info Douaneregels in Indonesië Betalen in Indonesië Zien en doen in Indonesië 48 uur in Jakarta Rondreis Indonesië Rondreis Bali Deel deze pagina. In Nederland kun je naar de Indonesische ambassade die in Den Haag is te vinden. Een retourticket of doorreisticket dat binnen dertig dagen valt is hiervoor voldoende. Een voorbeeld Garantiebrief vindt u hier terug. Indonesië visum Wilt u weten hoe een visum voor Indonesië eruitziet?

In visum nodig voor bali indonesie geval zijn er een aantal opties:. Het maakt niet uit waar je landt. Visum Voor een toeristisch verblijf van maximaal 30 dagen is geen visum nodig als je het land binnenkomt via een grenspost die is genoemd op  imigrasi. Als je dan tot overeenkomst komt, zijn beide partijen blij. Check de actuele vereisten van paspoort, visum en rijbewijs bij onze informatie over reisdocumenten Indonesi Vraag direct je visum voor Indonesi aan Heb je nog tips nodig voor je vakantie naar Indonesi.

Dit is een erg goedkope manier om contact te leggen met het thuisfront. Verlenging van het visum is niet mogelijk.

Vereisten voor een zakenvisum voor Indonesië visum voor Nederlandse paspoorthouders

Indonesië visum Wilt u weten hoe een visum voor Indonesië eruitziet? Geen aanrader dus. Laat je goed informeren en regel je zaakjes goed. Beschik je niet over een Nederlands of Belgisch paspoort?

Een voorbeeld Garantiebrief vindt u hier terug. Wel moet je hiervoor aan de onderstaande eisen hebben voldoen om het land in te mogen: Een geldig Nederlands visum nodig voor bali indonesie Belgisch paspoort Je paspoort moet nog minimaal 6 maanden geldig zijn op het moment dat je Indonesi in gaat.

De verbindingen zijn alleen nog niet zo snel. De specialisten van visum.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.