Wat is de leukste mop ooit

Geplaatst op: 30.08.2019

De nieuwkomer waggelt uiteindelijk terug naar het kantoor van het nudisten kamp, waar hij begroet wordt door een glimlachende, naakte receptioniste. Contact Voorwaarden Privacy Policy.

Wat heb jij gedroomd? Het enige zoogdier dat eieren legt. Is de dokter er niet. Meer van cultuur. Juffrouw: Ik denk de vrouw die aan het ijsje zuigt. Zoekveld Zoeken. Jantje vraagt aan zijn vader: 'Mag ik wat zeggen?

Er komt een man bij de dokter. Geluk is het enige dat verdubbelt als je wat is de leukste mop ooit deelt. Ken jij zelf ook nog een leuke mop.

Volg Girlscene overal en deel met je vriendinnen. Wat is dat? Of: Mijn pincode bestaat uit vier vieren, maar ik vertel niet in welke volgorde. Wat is het meest gespeelde spel ter wereld!

Lopen 2 eenden tegen de muur, kwak kwak. Het is zwart en als het uit een boom valt is je kachel stuk.
  • Jantje wordt wakker van de telefoon. Ze zegt tegen de aap dat het colaatje tien euro kost.
  • Questcast in de race voor Dutch Podcast Award.

Meest gelezen

Lisa Berichten: 3. De professor gebruikte voor zijn experiment een internetpagina. Bij de 99ste muur zegt de ene dief tegen de andere: 'Ik kan niet meer! Hij tankt en betaalt  bij dezelfde kassabediende en die zegt: 'Je zou die pinguïns toch meenemen naar de dierentuin? Waarom past Henk goed in een band?

  • Ken jij zelf ook nog een leuke mop? Octocock Berichten: 4.
  • Valt een kip van het dak, TOK. Er hangt tipex op het scherm.

Wat is het toppunt van sadisme. Hij antwoord: dan heeft u er nog steeds 3, juffrouw. Neem ze toch mee naar de dierentuin. Hij begint aan zijn werk en de papegaai begint te praten: 'Hallo. Adam en Eva wandelen door het paradijs. Ervaring is de optelsom van alle vergissingen die je hebt begaan.

Meest Gelezen

Tagged: Top korte moppen Top leukste moppen. Die kwam namelijk van de Engels-Ierse komiek Spike Milligan. Henk is een Tandsteeen De man zet zijn verkenningstocht verder en komt aan een sauna.

Vervolgens klinkt er een geweerschot. Op een dag zien ze de sleutel van de poort liggen. Juffrouw: Ik denk de vrouw die aan het ijsje zuigt.

Lisa Berichten: 3. Wanneer ze de derde achter de rug hebben, ligt hij uitgeput op het bed. Ik zal het je uitleggen.

Net Binnen

Wanneer hij gaat zitten, moet hij plots een wind laten en binnen een paar minuten komt er een enorme grote, nogal gore, harige man naar voren. Geluk is het enige dat verdubbelt als je het deelt.

Ruzie en Sukkel. Kloot Berichten: De nieuwkomer waggelt uiteindelijk terug naar het kantoor van het nudisten kamp, waar hij begroet wordt door een glimlachende, naakte receptioniste.

Halfvolle melk. I love to talk about nothing. Adam en Eva wandelen door het paradijs. Ook een vraagje: Er staat een vrouw langs de weg. Er zitten 3  vrouwen op een bankje en ze hebben alle 3 een ijsje. Steffie Berichten:.

Het blijft een kwestie van smaak en humor!

Bekijk Video

Lopen 2 eenden tegen de muur, kwak kwak. Twee stronten gaan een bank overvallen. Daarna moet ze weg om haar kind op te halen.

Een man wordt lid van een uiterst exclusieve nudisten club. Dus, waarna de brunette zegt: ik kan je geld niet aannemen Daarna moeten ze over honderd muren klimmen, goed en kwaad, 2010 vert!

Wat was de eerste robot ter wereld.


Facebook
Twitter
Comments
Andries 03.09.2019 20:26 Antwoord

De top beste moppen.

Naim 03.09.2019 20:10 Antwoord

Lopen 2 eenden tegen de muur, kwak kwak.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.