Wat mag er niet in handbagage zitten

Geplaatst op: 31.08.2019

Mijn tweede vraag gaat over hoeveel alcohol flessen ik mag meenemen in mijn ruimbagage? Enige jaren geleden is deze lijst een stuk ingekort. Wij gaan in september naar Mallorca voor 10 dagen.

Mag ik hondenbrokken, en gedroogde kip voor de hond mee. Degene die achter de telefoon zit heeft geen inspraak op de werkwijze van de beveiliging. Zorg er ook voor dat al je elektrische apparaten in je handbagage op de vliegmodus staan of uitstaan. Schiphol - Wat mag je meenemen in je handbagage? Ik ga naar Amerika vliegen mag je dan viltstiften meenemen in je handbagage?

Hij was vergeten dat hij die had! Mocht je nog vragen hebben, horen we het graag van je, wat mag er niet in handbagage zitten.

Weet je zo voldoende om me verder te kunnen helpen. Want het past niet in een koffer en heb gelezen bij Transavia dat het ook niet mee mag als handbagage.

Als u uw medicijnen tijdens de vliegreis sowieso niet nodig hebt is in de koffer bewaren natuurlijk altijd een goede en gemakkelijkere optie.

Lees hier alles over toegelaten afmetingen van en vloeistoffen in handbagage.

  • Een aansteker mag ook mee maar deze moet je op zak houden, stop deze dus niet in je handbagage. Leg geen andere spullen boven of onder de elektronica.
  • Ik ga een weekje op vakantie in spanje.

Kunnen we je helpen?

Hallo Har, Ik denk dat luchtvaartpersoneel het niet heel vreemd vindt dat je twee telefoons hebt, veel mensen bezitten immers een werk en een privé telefoon. Of mag dat toch wel? Omdat het een boormachine met snoer betreft, heeft deze geen accu als ik het goed begrijp en is dit probleem niet van toepassing. En als je uit Nederland komt dan is dat dus alles, want meestal heb je dat allemaal in Nederland gekocht. De security kan vragen om de voeding te proeven om aan te tonen dat het om babyvoeding gaat.

Je bent op de hoogte van de handbagage regels, maar wat mag je eigenlijk wél meenemen in het vliegtuig?

  • Lees alles over handbagage op Zaventem op raho.
  • Moet ik in spanje vragen of ze er stickers op plakken met mijn naam?

You must be logged in to post a comment. Hij was vergeten dat hij die had. Hallo, maar ook voor de hoeveelheid groente en fruit. Moeten we dat vooraf aanmelden.

Mannen trouwen met vrouwen waarvan ze hopen dat dit niet gebeurt! De drukverschillen jdens de vlucht persen de vloeistof er uit lekken en die rode zooi kwam in mijn bagage terecht.

Mjh Brands , 7 Mag ik 3 tube tandpasta a 75 ml meenemen in handbagage? Verder moeten jassen en jasjes uit en riemen af soms moeten mensen zelfs hun schoenen uitdoen.

Daar vallen ook batterijen onder die hun vloeistof kunnen lekken Bagage die je ook niet mee mag nemen in het ruim Er is nog een lijst van verboden stoffen voor het vliegtuig, maar dat zijn zaken die ook niet in de gewone bagage mogen, dus ook niet in het ruim mogen.

Hallo John, behalve als het op de lijst van gevaarlijke - en daarom verboden - voorwerpen staat. Gaat deze in de handbagage of in de koffer in het ruim. By Rianne. In principe mag alles mee, Als je medicijnen mee wilt nemen op reis moet je op verzoek een doktersrecept kunnen overhandigen of aan kunnen tonen dat de medicijnen chinese kool met gehakt en aardappelen jouw naam staan.

Hallo Rob, Waarschijnlijk niet.

Lijst Verboden Goederen handbagage

Daar krijg ik ook geen duidelijk antwoord. Audty , 37 Mag ik een sensor apparaat meenemen in het vliegtuig? Ik durf niet te zeggen of de plank zelf wordt gezien als een verboden voorwerp. Deze moet vanzelfsprekend zijn, maar scherpe voorwerpen zijn verboden in handbagage omdat ze als een wapen gebruikt kunnen worden. Wat mag er zeker niet in je handbagage zitten?

Eentje die behoorlijk luxe was. Shampoo zwart wit grijs interieur gewoon mee, wat mag er niet in handbagage zitten, zolang het maar aan de richtlijnen voldoet van je reisbestemming en plaats van vertrek. Bedankt voor je reactie en vervelend om te horen dat je zoon een boete heeft gekregen.

Conclusie: check de regels voor je vertrek op de website van de luchtvaarmaatschappij waarmee je reist. Of is dit bijzondere bagage. En wordt er niet gevraagd naar de aankoop som van zowel de telefoons,en beide powerbanken,en moet ik deze in het engels verstrekken.

Tevens is er overigens de mogelijkheid bijzondere bagage te reserveren en op te geven. Op sommige vluchten meestal buiten Europa zijn er ook regels voor elektronische apparaten: boven een bepaald formaat mogen ze niet mee naar binnen.

Eten voor onderweg.

Marianne Meijer , 44 Mogen werkschoenen met stalenneus mee in handbagage. Beste Devin, Bij de meeste vliegmaatschappijen moet dat geen probleem zijn. Vloeibare stoffen mee in het vliegtuig Toch willen de meeste mensen wel iets mee hebben in het vliegtuig al was het alleen maar wat tandpasta, make-up of parfum.

Gerelateerde berichten Chalkidiki, 48 Mag een belgische nummerplaat mee in de handbagage vanuit Alicante naar Weeze. Het gaat om 3 pakjes lactosevrije Melk. Dirk Lenaertsvoor wie wat anders wil dan de Griekse eilanden Het vasteland van Griekenland is zo mogelijk nog mooier dan de eilanden. Mijn vraag is dus mag ik dit mes wel mee in mijn ruimbagage.


Facebook
Twitter
Comments
Frédérique 01.09.2019 13:39 Antwoord

Bij elke land zijn de regels anders betreft voedsel. Goedkope Restaurants Haarlem.

Bonny 03.09.2019 16:36 Antwoord

De beveiliging van vluchthavens hebben een algemene wettelijke reglement waar ze aan moeten houden.

Orry 01.09.2019 04:06 Antwoord

Fijne reis alvast!

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.