Wat te doen in tilburg met pasen

Geplaatst op: 27.08.2019

En wie weet maak je er wel een 'echte' vakantie van en open je het kampeerseizoen met een paar heerlijke dagen op één van onze Brabantse topcampings! Bekijk meer: lunch.

Inmiddels ziet hij zichzelf als een echte Tilburger en is hij volledig ondergedompeld in de Tilburgse cultuur. Maak met de hele familie een mooie wandeling in de Brabantse natuur, of ga met je vrienden compleet uit je dak op de lekkerste muziek tijdens Paaspop.

Wiewatwaar: zondag 1 april van 9. Floris heeft Tilburg altijd gezien als een stad van vernieuwing, ontwikkeling en vooral veel potentie.

Wij hebben de leukste evenementen voor je verzameld.

Dat blijkt uit onderzoek van Afkickkliniekwijzer! In het caf met American Diner-stijl vier je het Bunny Ball. Het einde van maart is eindelijk in zicht wat betekent dat heel het land tijdens Pasen weer ijverig op zoek gaat naar paaseitjes. Je naam. Wat goed. Foto: unsplash.

Euroscoop Tilburg bioscopen.
  • PKHS cafés. Deze cookies zorgen ervoor dat wij statistieken kunnen meten van deze website.
  • DJ T-No zal ook plaatjes draaien tijdens het feest.

Boswach­ters snakken naar uitschuif­ba­re wapenstok­ken: ‘Ik voel me geschof­feerd’

Het dak gaat er zondag ook af, want alle shotjes kosten maar een euro. Meer over Grotto ontdekken? Het is meezingen geblazen bij De Lange Goedzak. Deel deze pagina facebook twitter pinterest whatsapp. Probleem is nog om voldoende kabels en technici te vinden. Foutje gezien? Villa de Vier Jaargetijden Bij Villa de Vier jaargetijden kun je tussen en terecht voor een heerlijke paasbrunch bestaande uit soep, broodjes en zoete gerechten.

  • Bezoek de verzamelbeurs in Veghel Verzamelaars kunnen 's ochtends op Eerste Paasdag hun hart ophalen op de maandelijkse beurs van Stichting  Verzamelbeurs Veghel. Grotto restaurants en horeca.
  • Naar de bios!

Bekijk meer: boekhandels. Op het parkeerterrein van het winkelcentrum Wagnerplein is er een tweedaagse vlooienmarkt. Kringloop Tilburg opent de deuren. AH Food Festival Beeld ter illustratie. Oranje speeltuin paasfeest Foto: unsplash? Schoolbesturen werken op grote schaal samen om dat te voorkomen. Weet jij het te vinden tussen de bladeren en bomen in het bos. Vakantiepark Beekse Bergen.

Paasontbijt/brunch

Wie weet vind je wel mooie spullen voor in huis of een gave nieuwe outfit. Kom je er niet uit met de paastakken? Wiewatwaar: zondag 1 april van 9. Vier de paasdagen in Noord-Brabant!

Zaterdag trapt De Lollipop het Paasweeken Havana Havana heeft voor de gelegenheid een heerlijke paascocktail op de kaart staan, of weet je een activiteit in de toekomst die we cht niet wat te doen in tilburg met pasen missen. Op het parkeerterrein van het winkelcentrum Wagnerplein is er een tweedaagse vlooienmarkt.

Tussen alle kamelen kun je ook paaseieren schilderen? Zoek hier zelf in de UitAgenda? Dit is alweer de 23e editie van de POBparade. Zijn we de allerleukste vergeten, namelijk de Easter Eggs.

213 Agenda items gevonden

Scharrel rond op deze markt in de Spoorzone en geniet van lekker eten, leuke activiteiten en een gezellige rommelmarkt. Nee hoor, op de Er zijn krentenbollen, eierkoeken, melk, chocolademelk en ranja.

Maak met de hele familie een mooie wandeling in de Brabantse natuur, of ga met je vrienden compleet uit je dak op de lekkerste muziek tijdens Paaspop.

Dit betaal je in Tilburg voor een dagje waterpret 21 augustus De paashaas heeft een aantal kinderfilms uit de mand getoverd die je lekker kunt kijken bij Euroscoop. Bekijk meer: entertainment! Recreatiepark TerSpegelt. Alle kinderen zijn welkom op het Oranje speeltuin Paasfeest van het Zuiderkwartier.

Dit betaal je in Tilburg voor een dagje waterpret. Voetbalvereniging Willem II voetbalverenigingen. Naar eieren zoeken.

Dalende omzet, maar meer winst bij Rosmalens bouwcon­cern Heijmans

Dit betaal je in Tilburg voor een dagje waterpret. Meer over Café De Lollipop ontdekken? Bekijk meer: voetbalverenigingen. Bij de brouwerij van KraftBier in het centrum van Tilburg kun je op Eerste Paasdag terecht voor een  rondleiding en bierproeverij.

Deze keer gaat de tweedehandswinkel op Tweede Paasdag openen Zoals je gewend bent, gaat het feest lekker lang door. Eitjes schilderen is optioneel.

Met gezamenlijke vervangings-poules lopen ze de gaten zoveel mogelijk dicht?


Facebook
Twitter
Comments
Janet 02.09.2019 22:07 Antwoord

De Laat weer terug! Ga op kamelensafari in Berlicum Ben je de Paashaas beu?

Ruard 04.09.2019 20:19 Antwoord

Paaseieren zoeken Foto: ANP Leuk voor de kids: maandag 2 april mogen kinderen uit de Blaak paaseieren zoeken in de speeltuin. Ga dan op Eerste Paasdag op safari bij  kamelenmelkerij  Smits in Berlicum.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.