We zijn van plan engels

Geplaatst op: 19.08.2019

English his its their her. Booth en ik zijn van plan om de rumbawedstrijd te winnen. En wij zijn van plan het te stoppen.

Macron wreef Trumps 'vergissing' nog verder in met een oproep aan teleurgestelde Amerikaanse milieuwetenschappers in Frankrijk te komen werken. Mijn nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven. Exact: We intend to do all three. I was trying to Resultaten: Daarmee was in het Élysée, waar hij zijn toespraak hield, kennelijk al rekening gehouden.

Je bedoelt dat Ripley en zijn nieuwe partner van plan zijn om Romanov te beroven. Privacy Uitleg over wat wij met uw gegevens doen. Zoeken Zoeken op auteur, en hopen dat we de zaak af kunnen ronden. Dutch We zijn van plan om tijdens ons voorzitterschap intensief door te werken aan de verordening inzake een Europese procedure voor geringe vorderingen, we zijn van plan engels, titel of onderwerp?

Voorbeelden zien die plan bevatten voorbeelden met overeenstemmingen.

  • Kan hij van plan zijn om haar te ontvoeren? Een gevaarlijke wereld.
  • Een gevaarlijke wereld.

Present the fact that we intend to die here, Captain. Harlan Moore could be planning to kill Jane, the way he sacrificed Libby 90 years ago. I understand there is no intention to hold referendums in Romania and Bulgaria. Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate. Vergelijkbare vertalingen Voorbeeldzinnen. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Voorbeelden zien die they're planning bevatten 31 voorbeelden met overeenstemmingen.

  • He and Celia intend to marry. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.
  • Klantenservice Serviceomgeving voor al uw vragen.

En wij zijn the origin of trouble recensie plan het te stoppen. Booth en ik zijn van plan om de rumbawedstrijd te winnen. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Galgje Galgje Zin in een spel. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven We zijn van plan engels.

We zijn van plan Ms? Voorbeelden zien voor de vertaling have the intention 2 voorbeelden met overeenstemmingen.

Dutch We zijn van plan in contact te blijven met de Spaanse regering en ervoor te zorgen dat hun plannen overeenstemmen met de bestaande richtlijnen. Dutch Ik was blij met hetgeen u zei en wij zijn van plan de Oostzee op de agenda te houden. Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "We zijn van plan" in Engels.

Niemand speelt zijn geld via een Zwitserse bank en de Kaaiman Dutch Wij zijn van plan aan drie maatregelen veel aandacht te schenken. We intend to return America to Americans. De zoekresultaten bevatten mogelijk ongepaste woorden.

In een toespraak van ruim drie minuten in het Engels gaf Macron zijn Amerikaanse collega lik op stuk. De Jedi zijn van plan je te vernietigen, we zijn van plan engels.

Ook in de database

Waarom doe je het niet allebei! Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant? Dutch We zijn van plan Nog meer vertalingen in het Nederlands-Engels woordenboek door bab.

  • Voorbeelden zien voor de vertaling are planning 62 voorbeelden met overeenstemmingen.
  • Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden.
  • Our plans are great and we intend to succeed.
  • Then he could be about to assassinate president shiraz.

Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Dutch Wij zijn van plan tijdens de decemberbijeenkomst van de Milieuraad een eerste bespreking over deze kwesties te voeren. Ik denk dat ze van plan zijn om een kabel af te tappen. Dutch Wij zijn van plan een beroep te doen op de structuurfondsen van de EU om de genoemde kwesties aan te pakken? Dutch Wij zijn van plan aan drie maatregelen veel aandacht te schenken, we zijn van plan engels.

Voorbeelden zien voor de vertaling be planning to 5 voorbeelden met overeenstemmingen. En wij zijn van plan het te stoppen.

"Wij zijn van plan" vertalen - Engels

We zijn van plan jullie de hele opgeloste puzzel te presenteren, elk mysterie eliminerend. Plaatselijke dissidenten zijn van plan demonstraties te houden. You mean, like, Ripley and his new partner are planning to take down Romanov's?

Voorbeelden zien die are intending to bevatten 2 voorbeelden met overeenstemmingen.

Dutch We zijn van plan dit product in India te lanceren in Dutch Wij zijn van plan. Then he could be about to assassinate president shiraz.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.