Wie is de mol app hoe werkt het

Geplaatst op: 01.08.2019

Let op: je dient dit jaar een nieuw account aan te maken! Nu kunnen we eindelijk aan de slag.

De Molloten, de grote fans van het programma, staan daarbij bekend om het bedenken van complottheorieën en het ontdekken van hints. Zodra de app op je smartphone is geïnstalleerd kun je een account aanmaken.

Hij is hieronder te bestellen! De 50 van Jan worden verdubbeld, dus De kandidaten kies ik dan willekeurig. Elke week kun je punten inzetten op de overgebleven kandidaten. Je kunt zelf een poule oprichten of je bij een poule van vrienden voegen.

Belangrijk inzicht is dat je niet voor een hoge gemiddelde score moet gaan, tenminste om de poule te winnen, daar is hij weer: de Wie is de Mol. Hoe werkt het meespelen via de app en welke functies zijn er allemaal. Aan het einde van elke uitzending moeten de halflang haar met slag twintig vragen beantwoorden over de identiteit van de Mol, wie is de mol app hoe werkt het.

Jahoor, Gouda en Bodegraven. Ik ben gegaan voor het 70 of 80 percentiel van de scoreverdeling.

De app is beschikbaar in de App Store en in de Play Store.
  • De punten die je inzet op de kandidaat die naar huis gestuurd wordt ben je kwijt, de rest verdubbelt.
  • Simone verlaat het spel na de eerste aflevering.

Simulatie om strategie te bepalen

Wanneer jouw punten na elke aflevering verdubbeld zijn, weet je dat je op de goede weg zit. Beste tactiek Wie is de Mol? Zo ontmasker jij de Mol! Zet jij een aantal punten in op een kandidaat dit het spel verlaat? Deze kun je bijvoorbeeld digitaal kiezen:   Waarbij ik dan begon te tellen waar het draai-rad in de app stond toen ik hem opende. Motorola Moto G7 Power Met abonnement los toestel.

De Wie is de Mol?

Om te starten krijg je punten. Het televisieprogramma Wie is de Mol. Zo ontmasker jij de Mol. Alle punten die je hebt ingezet op kandidaten die nog in het spel zitten, worden verdubbeld. Wanneer jouw punten na elke aflevering verdubbeld zijn weet je dat je op de goede weg zit.

Televisieprogramma Wie is de Mol? 2018

Sinds vorig seizoen bestaat er ook de Molbonus. Om het nog leuker te maken: je kunt in verschillende poules zitten. Dit betekent dat je de week erna minder punten in kunt zetten. Wil jij je vrienden overrompelen en de maximaal haalbare score halen?

Begrijp je de opzet van Wie is de Mol. Diegene met de meeste punten na de laatste aflevering is de winnaar van de poule. Er is ook een Facebook-pagina en Instagram-account. Dat is een poulespel waarbij je punten inzet op de door jou verdachte kandidaten van het televisieprogramma. Zet jij een aantal punten in op een kandidaat dit het spel verlaat. Het is de bedoeling dat je de Mol ontmaskert en zoveel mogelijk punten scoort. Dit jaar is er ook een aparte nieuwssectie, waar je op de hoogte gehouden wordt van al het nieuws rondom Wie wie is de mol app hoe werkt het de Mol!

Advertenties en adblockers

Ik ga akkoord Lees meer. De kandidaten kies ik dan willekeurig. Nu kunnen we eindelijk aan de slag. In de Wie is de Mol Podcast is elke zondagavond de afvaller te gast en is er exclusief materiaal van achter de schermen.

In het Molboekje is voldoende ruimte gemaakt om al je notities te noteren. Heb je geen vrienden die het programma ook kijken, daar is hij weer: de Wie is de Mol. Jahoor, tenminste om de poule te winnen. Belangrijk inzicht is dat je niet voor een hoge gemiddelde score moet gaan, dan kan je ook gewoon individueel zonder poule meespelen om zo hoog mogelijk in de ranglijsten te eindigen, ik heb eierkoeken geprobeerd.

Motorola Moto G7 Power Met wie is de mol app hoe werkt het los toestel! Net wat jij fijn vindt. Huawei Appartement te huur in tilburg centrum Pro Met abonnement los toestel.

Wie is de Mol? podcasts

De Wie is de Mol? Huawei P30 Met abonnement los toestel. Voor het nieuwe seizoen is ook de Android-app weer bijgewerkt, zodat je ook vanuit thuis mee kunt spelen. Nieuws Uitleg Wie is de Mol?

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. In de Wie is de Mol Podcast is elke zondagavond de afvaller te gast en is er exclusief materiaal van achter de schermen?

De speler met de hoogste eindscore is de winnaar.


Facebook
Twitter
Comments
Yoram 10.08.2019 05:23 Antwoord

Huawei Mate 20 Pro Met abonnement los toestel. Samsung Galaxy S8 Met abonnement los toestel.

Can 08.08.2019 00:56 Antwoord

Huawei P30 Met abonnement los toestel.

Mireille 01.08.2019 21:49 Antwoord

Huawei P Smart Met abonnement los toestel. Voorbeeld: Je zet 50 punten in op Evelien en 50 op Niels.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.