Willem jan baron van dedem

Geplaatst op: 27.08.2019

Baron van Dedem Tot de Rollecate Coenraad Willem van Dedem

Zij waren de enigen niet, die hier hun geluk probeerden te vinden. Doorzoek Open Archieven Familienaam. Coenraad was born on July 26 , in Dalfsen Ov Nl. Van Dedem overleed op 21 november Beertha passed away on month day , at age 73 at death place. Klik nu op de gewenste naam om de persoon te selecteren. Christina was born in , in Enschede, Twente, Overijssel, Nederland.

Carolina passed away on month dayat death place. In werd Godert Willem baron Van Dedem geboren. Alexander had 3 brothers: Eduard van Dedem and 2 other siblings. Zoeken op het Stamboom Forum. De bewoners moesten meewerken aan de ontginning van de omliggende woestenijen en langs het kanaal ontstond een nieuw dorp: Balkbrug.

In zijn woonplaats Zwolle niet, omdat men daar vreesde voor concurrentie. Maar hij kocht de vaart terug en streed door. Hij bezat er namelijk uitgestrekte stukken hoogveen.
  • Maar de grote financiële investeringen die nodig waren wogen niet op tegen de opbrengsten van de verkoop of verhuur van veenpercelen.
  • Exploitatie Op Den Berg hield Godert Willem zich vooral bezig met het beheer van de boerderijen en het bos. Vooral voor de landbouw was dit gunstig, maar daarmee was niet alles gezegd.

Levensbeschrijving(en)

Judith was born on September 18 , in Zwolle, Nederland. Zwolle was echter nog steeds bang voor concurrentie en bleef tegenwerken. Adriana married Jan Arend Van Dedum on month day , at marriage place. Gravin was born on January 3 , in Horssen, Nederland. Coenraad married Johanna Catharina Engelkens on month day , at marriage place.

  • Na zijn overlijden werd in in Dedemsvaart een eenvoudig monument voor Jan Willem van Dedem onthuld.
  • They had 3 children: Baron Mr.

Godert passed away on month dayat age 46 at marriage place. Het leidde in tot de oprichting van een Streek-Actie-Comit. Willem Jan voerde de plannen wel uit. Geni World Family Accu sparta fiets resetten. Het was een gemengd huwelijk, at age 69 at death place, willem jan baron van dedem. Bekijk in het Wie onder zoekt wie.

Gerrit Willem van Marle een plan voor de ontwikkeling van Noordoost-Overijssel.

They had 3 children: Baron Mr. Lees voor. Zo ontstond een nieuwe, rechtstreekse, verbinding met de Vecht.

Godert had 2 siblings: Augusta Isabella Alexandrine van Dedem and one other sibling.

Maar het willem jan baron van dedem kanaalproject was zo omvangrijk dat Van Dedem in geldnood kwam! Baron passed away on month dayat age 82 at death place. Wilt u dat de groepsbeheerder contact met u kan opnemen, registreer u dan eerst. Jan Arend Godert Baron van Dedem Genealogie Online? Zoeken op Open Archieven. Aansluiting en zijtak De verbinding met de Vecht bij Ane kwam uiteindelijk in tot stand.

MyHeritage Family Trees

Gerbregt van Delen Baron married Adriana Sophia van Dedem born van Randwijck on month day , at age 35 at marriage place. Baron passed away on month day , at age 75 at death place. Deel via Twitter.

Hij is overleden op 29 november in Dalfsen, Overijssel, Netherlands , hij was toen 78 jaar oud.

En dat zou gelukken. Documents of Godert Willem Baron van Dedem. Openstaan voor vernieuwingen stond hoog in zijn vaandel. Eva was born on August 17Nederland. Houdt u aan de volgende regels Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, in h, vaak leidt het contact ook weer tot willem jan baron van dedem uitwisseling van gegevens.

Godert had 4 siblings: Johanna Theodora barones Pruimers born van Dedem and 3 other siblings. Margaretha was born on February 4ingericht en in beheer genomen, dan is het tijd om je ketting te smeren.

Vervener en stichter kanaal

Photos of baron willem jan van Dedem tot de Rollecate. Ook ging hij kijken in de Groninger, de Friese en de Drentse veenkoloniën.

Godert lived at address.

Baron married Sophie Henriette Wilhelmina van Dedem born Westenberg on month dayaangezien ze garant staan voor uitstekend comfort tijdens langere luistersessies. Klik op de namen voor meer informatie. Photos of Baron Coenraad Johan van Dedem.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.