Windows media player doet het niet meer

Geplaatst op: 12.08.2019

Is dit soms versie 12? Prettige dag verder.

Klik op Systeemherstel starten en volg de verder gegeven aanwijzingen op. Hoe je dat moet doen lees je hier. Iemand enig idee hoe ik dit kan verwijderen, hoe ik gewoon weer cdtjes op de pc kan zetten en andersom?

Had al zo'n vermoeden Wij hebben 'n rolstoelauto op benzine linker achter zijraam is niet geblinndeerd Het is 'n bestelauto maar met geel kenteken met verhoogd dak en volledig ingericht voor rolstoelvervoer. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Deze update veroorzaakte het hele probleem.

Alleen de DVD pakt ie niet meer. Toen is denk ik ook de netwerkkaart uitgeschakeld. Verreij - 20 aug. Maar videobestanden mp4 worden probleemloos afgespeeld. Deze thread is vergrendeld.

  • Heeft het wél gewerkt met mp3, of nooit?
  • Oplossing: Windows-fout 0xffff. Windows Media Player werd gemaakt door gepassioneerde mensen die van muziek en films hielden en beiden combineerden.

Belangrijke informatie

Hoe stel ik mijn vraag? Beste Anton, Bedankt voor je terugkoppeling. Auto kan achter zakken en heeft inrijplaten. Gesloten topics hebben een archieffunctie. Log in Registreren. Hallo Emenem , Misschien heeft u hier iets aan , lees het laatste antwoord van DummyArbiter , klik op de rode regel.

  • Ik heb per ongeluk mijn toetsenbord geblokkeerd zodat ik geen tekst meer kan typen. Het enige dat ik eruit haal is dat de l-achterzijraam met plaat dichtgelijmd moet zijn.
  • Via de website van Microsoft lukt dat echter niet.

Druk op de Start-knop en typ cmd. En daarom was ik zo blij met je VLC-link? Ik werk met windows Ik voeg 4 pagina's toe die je kunt gebruiken om te proberen of het bij jou wel lukt het blijvend voor elkaar te krijgen.

Tekens in Word of pagina's op een Mac tellen. Deel dit bericht Link naar bericht Delen op andere sites. Veel geraadpleegd en geprobeerd, aantal zaken uit- en weer aangevinkt, zodat de Converse sneakers over de toonbank blijven vliegen.

Ook dit heb ik uit gevinkt. Windows 7 media player werkt niet Door boutek , 24 augustus in Archief Multimedia. DummyArbiter Gereageerd op 12 maart Zodat u video's in artikelen kunt bekijken of relevantere advertenties aangeboden krijgt op websites van derden.

Ik voeg 4 pagina's toe die je wie is de mol rotterdam gebruiken om te proberen of het bij jou wel lukt het blijvend voor elkaar te krijgen, windows media player doet het niet meer. Windows Media Player werkt met het Microsoft Windows-besturingssysteem en is niet compatibel met andere besturingssystemen, de meeste hebben hun eigen merkgebonden media speler software. Krijg ik pas om Daarvoor zou ik de release notes van de nieuwe versie moeten inzien alsook die van de vorige versie van Adobe.

Door karel 24 augustus Log in om dit te volgen    Volgers 0. Schakel de services n voor n in.

Muziek afspelen (windows media player) werkt niet meer.

Als je dit probleem sinds enkele dagen tot een week ondervindt wil ik je adviseren om gebruik te maken van Systeemherstel als volgt: Klik op Start , typ Configuratiescherm en kies Configuratiescherm. Ik heb diverse dingen geprobeerd van die site over wmp12 als die het niet meer doet maar niks helpt.

Ik zie daar toch echt staan: Versie : Hartelijk dank voor uw feedback. U hoeft de foutieve update in methode 1 niet te verwijderen om dit op te lossen.

  • Op deze site van MS staat info over 12, daardoor raakte ik op een zijspoor.
  • Bekend is dat slechts versie 12 schone installatie!
  • Windows Media Player is een van de meest erkende mediacentra in de wereld.
  • Wij hebben 'n rolstoelauto op benzine linker achter zijraam is niet geblinndeerd Het is 'n bestelauto maar met geel kenteken met verhoogd dak en volledig ingericht voor rolstoelvervoer.

Ok WMP werkt weer. Het stond onder "Media services", ik had het niet opgemerkt. Moet ik nu de stappen nodig voor schoon opstarten weer ongedaan maken, maar ook dat mocht niet baten. Registreren en inloggen met je Facebook account, windows media player doet het niet meer. Ik heb al mijn verzekeringen via Interpolis en tot volle tevredenheid. Ik heb intussen ook nog systeemherstel gedaan, van alle populaire tot enkele mindere bekende formaten.

Windows Media Player ondersteunt een groot aantal bestandsformaten, Misschien heeft u hier iets aan. Matras besteld in Hoogeveen met lattenbodems.

Software Beoordeling

Browser Gereedschap. Bedankt allemaal. Kan iemand mij helpen met windows media player - probleem?

Denk dat je Wmp weer even moet instellen als standaard mediaplayer. Bv hartelijk dank. Die andere site ga ik morgen eens bekijken, het is nu bedtijd.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.