Woorden met veel klinkers wordfeud

Geplaatst op: 23.08.2019

Ben het met je eens hoor de gekste woorden mogen en het woord seks kan niet en ook iiq word niet geaceppteerd. Die letters ruil je liever niet om.

Meer weten over de regels van het Wordfeud Woordenboek? Het is echter wel goed gespeld en is goedgekeurd door de Taalunie. En ik weet wat een aanvoegende wijs is en gebruik die ook regelmatig. Het was wel een Engels bord en het woord was bethank. Het bord is ook elke keer anders, dus het is meer geluk dan wijsheid.

Voor alle mensen die willen testen of ze verslaafd zijn aan wordfeud. Om lijsten met woorden te bekijken gebruik is woordenmeteen. Woorden met een Y Beginnend met de letter J jersey jockey jury.

Ik kan er gewoon niet tegen dat de gekste woorden goedgekeurd worden, woorden met veel klinkers wordfeud. Mijn hoogste score zonder valsspelen.

Een twee-letterwoord die geaccepteerd wordt.

Of kies een letter voor de woordenlijst:

WFaddict on 08 jan at pm. Karine on 21 okt at pm. MartinJongejan on 04 okt at pm. En zowaar ook nog: exen. Paul on 16 sep at am. Hmm… Waarom doet dc en cd en sec het ineens niet meer?

Voeg ze toe aan je wordfeud woordenboek om ook deze lastige letters neer te leggen.

Die absurd hoge scores met n woord kunnen alleen op een random board. Ik speel zelfs WF met mijn moeder suske en wiske voor volwassenen Nu speel ik tegen iemand die dus wel gewoon AQUA aanlegt?. Zojuist een potje gewonnen met x-act 1 puntje verschil. Kai on 04 mrt at pm. Die letters ruil je liever niet om. Anitaenjack on 20 nov at pm. Wel leuk voor in de pauze van woorden met veel klinkers wordfeud werk, bij wakker worden en slapen gaan.

Twittert mee

En ik weet wat een aanvoegende wijs is en gebruik die ook regelmatig. Aanmelden met e-mail en … spelen maar!!! Wat een verslavend spel;.

Jacco on 14 okt at pm. Bovendien geef je je tegenstander minder speelruimte als je veel op kruispuntjes speelt. Korte woorden met de letter Q zijn makkelijk te onthouden, maar je hebt ook heel erg veel lange woorden die de letter Q bevatten. Ik weet namelijk zeker dat ik beter kan. Ik denk het meervoud van ex, woorden met veel klinkers wordfeud, of een of ander raar woord. Gert-Jan on planten voor droge grond okt at pm.

Belangrijke wijziging in oktober 2011

Dory on 19 sep at am. Tegenwoordig is er e…. Ik zoek een woord met de y erin, beginnend met de letter

Nog een tip: verlengen. Peter on 04 okt at pm. En wat kun je maken met maar n klinker. Met een hi-score lijst van de deelnemers. Het valt me op dat ik soms geen klinkers heb. Henritte on 29 sep at pm. Onvoltooid toekomende tijd is bijv. De letter H is woorden met veel klinkers wordfeud een gouden letter.

Tekstschrijver Tim over het zijn van freelance tekstschrijver

Vind overigens dat als opentaal. Ik ben lilo31!! Net als het woord hyena is het X woord extra een onderschat woord.

Kan ik ergens zien welke letters er in het spel zitten. Visjes WeBlog on 10 okt at pm. Woorden met een Y Beginnend met de letter E eddy embryo enzym enzymen essay extasy.


Facebook
Twitter
Comments
Casparus 26.08.2019 18:20 Antwoord

Wat vinden jullie van een opening van punten bij een openings woord. Carola Janssen on 26 aug at pm.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.