Zaanse hoeve griekse yoghurt albert heijn

Geplaatst op: 26.07.2019

Ik ben wel uitgegaan van de vetarme variant. Yoghurt turkish style of greek style  - Huismerk - Delhaize. Campina yoghurt aardbei of blauwbes  - Campina.

De meeste koolhydraten zitten in de Griekse yoghurt van AH eigen merk. De minste eiwitten vind je in de yoghurt van AH eigen merk. Denk ik althans. Nestlé la laitière yoghurt met aardbei of met rabarber  - Nestlé.

La laitière yoghurt perzik of framboos  - La Laitiere.

Ingredinten: afgeroomde koeienmelk, yoghurtcultuur L. Hi Bart, Bedankt voor je reactie. Ingredinten: melk. Daarom is voor mij de winnaar Optimel. Nog 6 dagen geldig? Ik denk dat de verschillen het grootst zijn in het aantal calorien, en dat is al vrij minimaal te noemen eigenlijk.

Ingrediënten: afgeroomde melk, levende yoghurtfermenten. Ik ben duidelijk een beetje sceptisch geworden na een jaar van producten vergelijken, haha.
  • Gemiddeld aantal calorieën, relatief weinig carbs en genoeg eiwitten voor een redelijke prijs.
  • Nestlé la laitière yoghurt met aardbei of met rabarber  - Nestlé. De meeste koolhydraten zitten in de Griekse yoghurt van AH eigen merk.

Andere promoties van yoghurt natuur

Ingrediënten: afgeroomde koeienmelk, yoghurtcultuur L. Daarnaast ook nog interessant qua prijs, want ook dat neem ik mee in mijn oordeel. Bulgaricus en S. Campina yoghurt aardbei of blauwbes  - Campina. Bijna de helft minder als in de yoghurt van Fage Total. Ah blauwe bessen  - Huismerk - Albert Heijn. Ah sperziebonen  - Huismerk - Albert Heijn.

  • Nog 4 dagen geldig. Tip: neem een half deel en een half deel optimaal smaak.
  • Ik ben wel uitgegaan van de vetarme variant. Klik voor meer info.

Moet op de verpakking vermeld staan, tot nu toe 0. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Deze pagina toont je informatie over deze promotie. Bij Griekse yoghurt dus niet! Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn.

Ingrediënten

De prijs op deze pagina is mogelijk niet meer geldig. Ingrediënten: weidemelk. Campina yoghurt aardbei of blauwbes  - Campina.

Vind ik top. Promotie komt uit deze folder Albert Heijn. Bedankt voor je reactie. Dus hier is de vergelijking van 6 verschillende soorten Griekse yoghurt. De meeste koolhydraten zitten in de Griekse yoghurt van AH eigen merk.

Berichtnavigatie

Ah magnetronpopcorn of ovenzoutjes  - Huismerk - Albert Heijn. Nog 4 dagen geldig. Ik ben duidelijk een beetje sceptisch geworden na een jaar van producten vergelijken, haha. De prijs op deze pagina is mogelijk niet meer geldig. Tip: neem een half deel en een half deel optimaal smaak.

Gemiddeld aantal calorien, relatief weinig carbs en genoeg eiwitten voor een redelijke prijs. De prijs op deze pagina is mogelijk niet meer geldig, zaanse hoeve griekse yoghurt albert heijn. De meeste koolhydraten zitten in de Griekse yoghurt van AH eigen merk.

Melkunie schepyoghurt  - Melkunie. Bijna 2 keer zoveel als in de yoghurt van Optimel. Campina yoghurt aardbei of blauwbes  - Campina. Way of Health maakt gebruik van cookies. Ah kipkluifjes of kippenvleugels  - Huismerk - Albert Heijn. Ik eet het namelijk voor de eiwitten en niet voor them carbs. Nestl la laitire yoghurt met aardbei of met rabarber  - Nestl.

Aanbiedingen

Onderaan vind je meer promoties over Yoghurt natuur of van Albert Heijn. Prijs en voorwaarden zoals vermeld in de folder zijn leidend. Ah greenfields beefburgers  - Huismerk - Albert Heijn. Ik zou toch voor optimel gaan in dit geval!

Met Zonnatura muesli en je hebt een heerlijk gezond en voedzaam ontbijt. De meeste koolhydraten zitten in de Griekse yoghurt van AH eigen merk. Ah minneola  - Huismerk - Albert Heijn.


Facebook
Twitter
Comments
Christelle 27.07.2019 16:00 Antwoord

Hi Bart, Bedankt voor je reactie! Over de Almhof wil ik je wijzen op een kleine correctie want de hoeveelheid suikers is 3.

Katya 30.07.2019 15:54 Antwoord

Hij blinkt niet uit in voedingswaarden, maar schommelt overal een beetje tussen.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.