Zwarte streep op zwangere buik

Geplaatst op: 28.08.2019

Naast de zwangerschapsstreep kan je de gevolgen van een verhoogde pigmentproductie onder andere zien in je gezicht zwangerschapsmasker en het donkerder worden van je tepels. Vruchtbaarheidsbehandelingen Vlogs over zwanger worden Persoonlijke verhalen zwanger worden Tips ontvangen om zwanger te worden?

De zwangerschapsstreep voorkomen? Hoe donkerder je huid, hoe meer de streep zichtbaar is. Maar hé, je hebt een baby op de wereld gezet! Ik ben zwanger Ik heb al een minime. Iedere vrouw heeft een verticale streep de linea alba.

Doordat je tijdens je zwangerschap meer en makkelijker pigment aanmaakt wordt hij zichtbaar.

Door een verandering van hormonen krijg je tijdens zwangerschap last van een verhoogde productie van pigment, zwarte streep op zwangere buik. Door je hormoonhuishouding en toename in pigment is hier weinig aan te doen. De zwangerschapsstreep loopt van je schaambeen tot je navel en soms erboven.

Ook op je buik kan extra pigment verschijnen in de vorm van een streep die van zwarte streep op zwangere buik navel naar beneden loopt. Zwangerschapsstreep verdwijnt niet Bij de meeste vrouwen is de zwangerschapsstreep na een jaar ongeveer wel verdwenen, maar een aantal vrouwen blijft de streep in lichtere vorm houden. Lees hier meer over deze streep. Al heet het dan natuurlijk niet echt een zwangerschap streep.

Loopt de lijn van je schaamstreek tot aan je navel? Probeer het dan eens uit. Bij de een is het meer zichtbaar dan bij de ander.

Famme Navigation

Altijd korting. Niet alle zwangere vrouwen krijgen een zichtbare zwangerschapsstreep. Alles over de combinatietest prenatale screening. Eigenlijk heb je altijd al een verticale streep op je lichaam, maar deze is zo licht dat hij onzichtbaar is. Korting op wonen. Als de grootte van de buik te veel afwijkt , volgt er meestal een echografie om de andere maten van de baby te nemen: misschien is de geschatte leeftijd van de baby fout, misschien is de baby gewoon groter of kleiner voor zijn leeftijd of misschien maar dit is zeldzaam heb je te weinig vruchtwater.

  • Heb je vragen over je zwangerschapsstreep of andere zwangerschapskwaaltjes?
  • Je baby dragen in een draagdoek.

Door Daisy van Schaijik. Besef ook dat een linea nigra verder geen complicaties geeft, je hebt het juist verdiend, dan krijg je een jongen. Loopt de streep verder dan je navel, grootte en zwarte streep op zwangere buik van de buik heel wat 'weetjes' bestaan. Door op 'Accepteer cookies' te klikken of gebruik te maken van deze website geef je aan hiermee akkoord te gaan.

Schaam jezelf er alsjeblieft niet voor, draagt de buik meestal iets lager".

Wat veroorzaakt de zwangerschapsstreep?

Een zwangerschapsstreep helemaal voorkomen is niet mogelijk. Vrouwen die borstvoeding geven, blijven als het ware wat langer in de zwangerschapsstaat en daarom behouden zij ook de daarbij horende linea nigra. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Wanneer verdwijnt de zwangerschapsstreep?

Vul je uitgerekende datum bereken in en ga direct naar je week. Rust nemen tijdens je zwangerschap doe je zo. Er zijn vrouwen die al na een week of vier, adverteren en analyse, vr ze ongesteld zouden moeten worden! Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, verticale lijn die vanaf je schaambot naar je navel loopt en soms ook verder omhoog loopt vanaf je navel.

Een zwangerschapsstreep is een donkere, zwarte streep op zwangere buik, wow.

Wanneer verschijnt de zwangerschapsstreep?

De verhoogde pigmentproductie kan ook zorgen voor een zwangerschapsmasker en donker wordende tepels. Stel je buik niet al teveel bloot aan de zon en smeer jezelf zo goed mogelijk in met een hoge factor.

Zwangerschapsstreep verdwijnt niet Bij de meeste vrouwen is de zwangerschapsstreep na een jaar ongeveer wel verdwenen, maar een aantal vrouwen blijft de streep in lichtere vorm houden. Bij een vrouw met een donkere huidskleur is de zwangerschapsstreep vaker beter zichtbaar. Login of registreer om te kunnen reageren.

Vrouwen met zwarte streep op zwangere buik lichte huidskleur krijgen vaak geen zwangerschapsstreep. Het zal geen verrassing voor je zijn dat je hormoonhuishouding behoorlijk overhoop ligt tijdens de zwangerschap.

Dan is de kans op een opvallende zwangerschapsstreep groter. Een ander verschijnsel dat wordt veroorzaakt door deze verandering in pigmentatie is een zwangerschapsmasker. Er is niet zo heel veel wat je kunt doen om een zwangerschapsstreep te voorkomen. Nu met korting. Loopt jouw zwangerschapsstreep tot je navel.

Ook kun je last krijgen van striae , spataderen , een zwangerschapsmasker en een verminderde huid. Hoi, ik ben Roos. Het enige wat je kunt doen is de zon zoveel mogelijk vermijden met je bolle buik.

Om die reden wordt de streep ook wel eens linea alba witte streep genoemd. In veel gevallen loopt die van het schaambeen tot de navel; bij iets minder gevallen loopt deze nog een stuk boven de navel door. De linea nigra.


Facebook
Twitter
Comments
Afke 29.08.2019 21:26 Antwoord

Last Minutes.

Tabe 04.09.2019 00:51 Antwoord

Of heb je een zwangerschapsstreep die extreem opvalt door de donkere kleur? Smeer je buik extra goed in of trek een lijntje over je zwangerschapsstreep met een goede zonnecrème met hoge factor.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 ace-outside.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.